onsdag den 24. januar 2018

Når man ikke kan vente

I dag har jeg fridag fra mit kursus og ingen lektier.
Derfor er der også frigivet tid til at blogge lidt, og jeg har noget, jeg frygtelig gerne vil fortælle.


Sidste onsdag havde jeg fødselsdag - 38 år er jo ingen alder. Men det er nu ikke det, jeg ønsker at dele med jer.
Gaver skal der til uanset hvor gammel man bliver, og jeg er ualmindelig taknemmelig for en af mine.


Det skarpe øje har allerede opdaget, hvad det er, som bringer det helt store smil frem hos mig.
Et gavekort til en havekonsultation ved Kjeld Slot. Mit højeste ønske blev opfyldt i år og jeg er så glad, at jeg næsten ikke kan være i min egen krop.


Det er ikke alle, som deler min begejstring. Men lille Peanut har heller ingen anelse om, hvad det kommer til at betyde for haven, at vi starter ud med inspiration fra selveste Kjeld Slot.
Må ærlig indrømme, at jeg er helt på bar bund for, hvordan jeg kommer i gang ude i den store have. Drømmene og ideerne er mange, men det hele er et stort virvar. Et virvar som jeg håber Kjeld kan systematisere en smule.

17 kommentarer:

 1. Til lykke med fødselsdagen - og med gavekortet! Det lyder som en god idé med noget professionel sparring. Jeg glæder mig til at følge jeres haves udvikling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Nana.
   Det bliver så spændende, hvad han kan bidrage med.
   Hilsen Heike

   Slet
 2. Hej Heike
  Tillykke med fødselsdagen, du er på alder med min ældste, en god årgang 80´er model :) Og ikke mindst tillykke med gavekortet, det bliver godt at få hjælp til at få styr på haven, så du forhåbentlig får den ligesom du vil have den.
  Der kommer nok billeder af det hele.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Du kan tro der kommer billeder. Glæder mig så meget til at bruge bloggen som dagbog for mit have projekt.
   Hilsen Heike

   Slet
 3. Tillykke Heike, både med fødseldagen og med den fantastiske gave. Der bestemt da ikke noget at sige til du blev lykkelig. Hvor bliver det spændende at se hvad ideer Kjeld kommer med.
  Knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda.
   Jeg er så utrolig spændt på hvad Kjeld ser i vores have og hvilken sparring han kan give ud fra vores ønsker.
   Hilsen Heike

   Slet
 4. Kære Heike. Tillykke, jeg er selv 80'er. Det er det bedste I kan gøre, talt med Kjeld, lad ham rode rundt og rydde ud, det er den bedste start. Der ud over er han også lun og hyggelig. Glæd jer, men forbered jer også, hvad er det vigtigste, hvilken "stil"hvilke behov skal dækkes. KS er ingen mirakelmager, men giv ham lidt at arbejde med, og I får ti fold igen. Venligst Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henrik.
   At ønske mig dette gavekort, bære du 100% skylden for. Det var din vise ord og forslag, som du er grunden til at vi får besøg.
   Er allerede i fuld gang med at overveje, hvad det er vi vil med haven og hvad vi forstiller os. Har snakket med Kjeld og der er jo lidt arbejde inden han kigger forbi.
   Hilsen Heike

   Slet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen og den fine gave. Uha hvor bliver det spændende at få besøg af Kjeld, og se hvordan han få alle dine ønsker til at gå op i en højere enhed.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.
   Er meget spændt. Har aldrig haft en professionel ind over før, men grunden er så stor, at vi tænker det er en god investering.
   Hilsen Heike

   Slet
 6. Hjertelig tillykke med dagen og den spændende gave. Det bliver fantastisk med proffe øjne, til at sparke dig igang. Det kan kun blive godt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Du har helt ret. Det kan kun blive godt.
   Knus Heike

   Slet
 7. Det bliver spændende, og jeg kan varmt anbefale Kjeld Slot, som jo har tegnet vores have:) Du skal bare glæde dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig som en lille pige, som vågner op til sne.
   Knus Heike

   Slet
 8. Hjertelig tillykke med med fødselsdagen.
  Sikke en dejlig gave, den bliver du glad for. Da jeg, for efterhånden mange år siden, blev 40 fik jeg penge til et besøg af en havekonsulent, som lavede en plan for vores have. Jeg tror næsten, at det er den bedste gave jeg har fået og jeg har stadig utrolig megen fornøjelse af den.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.
   Det gør mig glad at hører din erfaring. Nu glæder jeg mig endnu mere.
   Knus Heike

   Slet
 9. Kære Heike.
  Sikke en helt helt fantastisk og dejlig gave. Det er da bare LIGE DIG :-) Jeg forstår til fulde din glæde og ved hvor godt den vil gøre dig. Det bliver så godt - og ihhhh hvor jeg glæder mig til at høre mere. Stort tillykke med din fødseldag endnu engang - og stort tillykke med den bedste gave.
  KNUS

  SvarSlet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Rosenhave Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have