søndag den 19. august 2018

Blogtræf hos Frk. Anemone

Jo jo, der er skal liv endnu, her på Haven med Hunden.
Nogen har måske undre sig over, at der pludselig blev helt stille her på bloggen og det er forståelig nok. Der ligger såmænd intet bag min stilhed, fokus har blot været på andre områder, men det skal du snart få lov at hører mere om.


Hvor om alting er, så har jeg ikke holdt pause fra, at tage ud i landet og opleve nye og smukke haver.
Noget af det jeg holder aller mest af, er at tage til blogtræf. Ja, jeg har desværre misset et par i år, men til gengæld har jeg virkelig nydt, dem jeg har været til.


I går gik turen op til Frk. Anemone - den skønne Ulla og hendes kære mand Malcom. 
De har den dejligste lille byhave, hvor hver en cm er udnyttet. Rundt om huset sniger sig den ene sti efter den anden, og selvom kvm er små, så er der masser at gå på opdagelse efter.
Noget af det jeg glædede mig aller mest til at se, var deres virkelig smukke rosen hæk. Det er ingen hemmelighed, at jeg de sidste to år, har været fast besluttet på, at den vil jeg tyvstjæle ideen fra og lave hjemme hos mig selv.
Hækken var bestemt ingen skuffelse og pustede endnu engang til ønsket om en tro kopi.


Jeg må indrømme, at jeg havde en fantastisk dag i den smukke have og i godt selskab. 
Blogtræf er noget ganske særligt. At møde de dejlige mennesker, som sidder bag skærmen og beriger os med flotte billeder og gode have tips, er noget helt specielt. Vi kender hinanden og alligevel har jeg svært ved, at forbinde ansigterne med bloggene jeg læser. Efter et træf, er det dog ikke længere et problem.


Selskabet var simpelthen så hyggeligt i går, at jeg slet ikke fik taget samme mængde billeder som jeg plejer! Snakken gik på kryds og tværs, og nu sidder jeg her bag skærmen og har hverken fået billeder af glashuset, havedammene eller terrasserne. Men hvad betyder det?


Godt nok er dette blog opslag manglefuld i henhold til den smukke have, jeg besøgte. Men til gengæld er mit hjerte fyldt med glæde over, at have tilbragt en masse fantastiske timer i godt selskab.

Kære Ulla & Malcom.
Tusind tak for at i åbnede havelågen og samlede blogfolket til en hyggelig eftermiddag. 
Det har været en uovertruffen fornøjelse.


16 kommentarer:

 1. Kære Heike
  Hvad du ikke fik billeder af, har Bent i stedet taget billeder af. Til gengæld havde du billeder af rosenhækken, det savnede jeg, da jeg gennemgik hans billeder. Den rosenhæk var nemlig helt forrygende smuk. Træffet var fantastisk, det var så hyggeligt at se alle igen og især hyggeligt, at du også kunne være med.
  Vi ses igen til blogtræf et eller andet sted
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Det er så hyggeligt, når vi alle mødes. Er bestemt glad for igen t kunne deltage.
   Knus Heike

   Slet
 2. Kære Heike

  Tusind tak for din smukke omtale af vores have og blogtræffet i går. Vi havde en uovertruffen skøn dag og nød dit besøg. Jeg synes det er så dejligt når folk bare sætter sig ned og begynder at tale sammen, det er det, havefolk gør.
  Du er velkommen til at kopiere rosenhækken, jeg er kun glad for at kunne inspirere. Rosen er 20 stk. "The Alnwick Rose", en Austin rose, som er sund og nem.
  Vi ses en anden gang til et træf.
  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla
   Jeres rosenhæk har stået på min ønskeliste længe. Dit opslag omkring den, er gemt under favoritter, så jeg altid kan finde det og aldrig bliver i tvivl om, hvilken rose det er.
   Knus Heike

   Slet
 3. Tak for sidst :) :) det var skønt at se dig igen ;)

  SvarSlet
 4. Det gav et helt sug i maven af at læse og se dit dejlige indlæg fra en vidunderlig dag. Tak for sidst Heike :-))))
  Og ja den rosenhæk er dybt inspirerende og meget meget smuk, summede selv om jeg vågede at plante en ud til vejen, må se hvad der sker.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Tak for sidst. Det var så skønt at se dig og hyggesnakke. Syntes helt bestemt du skal våge at plante rosen hækken - vil glæde mig til at læse mere om det.
   Knus Heike

   Slet
 5. Kære Heike - tak for sidst og tak for de flotte fotos, du viser. Jeg er helt vild med det sidste - der var nemlig dejlige farver i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Selv tak for sidst.
   Ja, det sidste billede var fra en helt særlig skønplet i haven. Farver man bliver draget af.
   Knus Heike

   Slet
 6. Tusind tak for sidst. Hvor har du ret, det er så hyggeligt, at mødes med andre havetosser og man får altid så megen inspiration og masser af lyst til at lave noget i sin egen have. Jeg har aldrig forstået dem, der siger, at de ikke har tid til at besøge andres haver, fordi de har alt for travlt i deres egen.
  Du har fået taget nogle dejlige billeder i en helt fantastisk have, jeg fik næsten ingen taget så jeg nyder, at se billeder hos jer andre :-)
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene.
   Du har helt ret. Det er en skam at folk ikke tager ud og besøger andre haver, end deres egen. Men man skal passe på, det kan jo blive til en helt afhængighed.
   Knus Heike

   Slet
 7. Hej Heike.Tak for sidst:) Det var hyggeligt at møde dig igen. Du fik taget nogle gode billeder, og rosenhækken er bare så smuk:) Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne.
   Selv tak for sidst. Det var så hyggeligt.
   Knus Heike

   Slet
 8. Det er skønt at komme ud og se haver. Blogtræf har jeg stadig til gode, men måske jeg kan finde tid til det næste år, hvor vi ikke selv holder Åben Have.

  SvarSlet
 9. Ihhh ja... bloggere er et dejligt folk, og at mødes er fantastisk. Jeg ville også nyde et besøg hos Ulla og Malcom.... måske næste gang.
  Og deres rosenhæk.... den er virkelig noget særligt og noget som de fleste nok vil drømme om.
  KNUS

  SvarSlet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Rosenhave Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have