søndag den 21. januar 2018

Hverdags stille

For tiden er der hverdags stille på bloggen. Det er ikke med min gode vilje, men er på det mest fantastiske jobsøgningskursus i tre uger og er derfor helt udkørt når jeg kommer hjem.


Udkørt på den gode måde. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg, efter at have måtte opgive drømmen om at arbejde som konventionel sygeplejersker, er i vildrede over, hvad jeg så skal arbejde med fremadrettet.
Jeg har så svært ved, at hører hvad min mavefornemmelse fortæller mig, er godt for mig. Svært ved at se mine muligheder.
På kurset har en underviser set, at jeg er farret vild og at jeg er forvirret. Hun hjælper mig med at finde min vej og jeg er så småt ved igen at kunne se lys for ende af tunnellen.


Det betyder dog at jeg, sideløbende med jobsøgningkurset, får ekstra lektier med hjem. Lektier hvor jeg skal ransage mine tanker og mit hjerte. Det er bestemt det hele værd og jeg er dybt taknemmelig.
Men det betyder, at jeg ingen energi har i overskud, hverken til bloggen eller til at tænke store havetanker. Heldigvis er det kun en kort periode og jeg lover at vende stærkt tilbage.

14 kommentarer:

 1. Den tid er godt givet ud - og i haven er der jo ret stille lige nu, så brug du bare kræfterne på at finde din vej - pøj pøj med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase.
   Det er rigtig god tid givet ud, og jeg er allerede godt på vej.
   Hilsen Heike

   Slet
 2. Godt med et kursus, der kan bruges til noget. Held og lykke med det hele.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 3. Ro på! Lige nu er det vigtigste at finde din vej, - og den finder du. Det rette job skal nok dukke op og tøv ikke med at prøve noget nyt. Haveknus og pøjpøj fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Jeg arbejder på et brancheskifte og er nede på tre muligheder. Det gælder om at lytte til mavefornemmelsen og ikke være bange for det ukendte.
   Hilsen Heike

   Slet
 4. Dejligt med et jobkursus, hvor de kan se, du har problemer. Jeg håber virkelig, at du finder ud af, hvad det rette er for dig. Godt det er vintertide, så du ikke behøver gøre noget i haven, vi følger med her, når du har tid til at blogge.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Er sikker på jeg nok skal finde min vej. Og bloggen kan jeg ikke helt lade stå urørt hen - det er jo her jeg slapper af.
   Hilsen Heike

   Slet
 5. Hej Heike
  Så godt at læse om din investering i dig. Og hvor er det dejligt at læse om det gode der kan komme ud af sådan et kursus, hvor der også er stor menneskelighed <3
  1000 tak for at dele.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Investere alt gerne i mig selv, men denne gang har jeg brug for hjælp - og det får jeg.
   Hilsen Heike

   Slet
 6. Jeg er sikker på du nok skal finde det helt rigtige, bare tag den med ro og fordyb dig i kurset.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Min vej begynder stille og roligt, at forme sig for mig.
   Hilsen Heike

   Slet
 7. Kære Heike

  Nogle gange har man bare ikke tid til bloggen, fordi andet er vigtigere - og du er da lige noget i gang med en meget vigtig proces.

  Tag den tid du behøver - og blog når du ikke kan lade være :)

  Kh
  Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Esther.
   Problemet er, at jeg jo aldrig kan lade være med at blogge. Slapper så meget af i vores haveunivers.
   Hilsen Heike

   Slet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Rosenhave Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have