mandag den 1. januar 2018

Fik du sagt rigtig farvel til 2017?

I dag vågnede vi op til år 2018. 
Et helt nyt og blankt år venter på os og nu er det op til os, at bruge det lige som vi ønsker og drømmer om.


På den sidste dag i året, som er gået, brugte jeg tiden på at forberede mig på det nye. Jeg fik sået lidt blomster i udestuen, som jeg allerede nu ved, jeg bliver glad for at følge, indtil de spæde blomsterknopper springer ud i det vildeste flor.


Jeg fik sagt godt farvel til et turbulent år. Et år, som for mig bød på mange smerter, både fysiske og psykiske. En prolaps i brystryggen hev i slutningen af marts tæppet væk under mig og efterlod mig såret og med bristede drømme.
9 lange måneder tog det, før jeg midt i december kunne melde mig smertefri og klar til arbejdsmarked. Men drømmen om igen at arbejde som konventionel sygeplejerske er væk for evig.


Selvom 2017 var et turbulent år, så var det også fyldt med masser af glæde og kærlighed.
Det var året, hvor en fjern bekendt trådte frem og blev til en uvurderlig støtte og til en veninde, som står mit hjerte meget nær.
Det var året, hvor drømme blev til virkelighed. Drømmen om at flytte på landet. Bo hvor der er højt til himmelen og med naturen, som nærmeste nabo. Der hvor stjerne lyser, som solen om natten og hvor haven er som et blankt lærrede, klar til blive kreeret.


Jeg er utrolig taknemmelig for alle de ting jeg har lært i året, som er gået . For alt den kærlighed jeg har mærket og for alle de oplevelser livet har budt på. Og selvfølgelig for at have den bedste og dejligste mand ved min side igennem tykt og tyndt.

Tak til alle læsere, som troligt har fulgt med på bloggen og tak for alle de skønne kommentar.
Her på årets første dag, vil jeg ønske jer det bedste år 2018. Må alle jeres drømme blive til virkelighed og året fyldt med kærlighed og glæde.

12 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig 😀
  Livet har det med at komme i bakkedale og det er så vigtig, at lade det positive fylde mest, selvom det kan være svært ind imellem. Jeg tror på, at os der har have og holder af den har et godt redskab dertil. Der er ikke noget mere livsbekræftende end, at følge en spire fra frø til plante og glæden over et nyt friskt haveår, hvor alt kan ske 😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.
   Du har fuldstændig ret. Jeg tror også på at have mennesker ser verden på en helt specielt måde. Og at se planterne gro skaber glæde, selv i en grå hverdag.
   Knus Heike

   Slet
 2. Kære Heike
  Ja det har været et blandet år for dig, men heldigvis har I fundet jeres drømmested og heldigvis kunne du nu raskmelde dig, men nogle drømme måtte du opgive, det er træls, heldigvis kan du se det positive også, det er godt.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Man vælger jo selv om man vil hænge sig i det negative eller om man vil se fremad. Ikke alle drømme skal blive til virkelighed og der kommer jo altid en ny og mere spændende forbi.
   Knus Heike

   Slet
 3. Bristede drømme er ikke af det gode, men du har en særlig evne til at være positiv, det er godt. Det var dejligt for jer at I fandt jeres drømmehus og der er stadig masser at drømme om.
  Ønsker dig et lykkeligt 2018.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Ulla.
   Jeg drømmer stadigvæk, men blot om andre ting end at være sygeplejerske. Og så er der jo drømmehaben, som aldrig opgives.
   Knus Heike

   Slet
 4. Det har været noget af et år for dig. Så skønt at I fandt jeres drømmehus - og at du nu er smertefri.
  Det bliver spændende at følge jeres haveplaner - jeg vil følge med på din blog så tit jeg har tid til at læse blogs (Det har knebet noget siden august pga. nyt job.)
  Godt nytår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Esther.
   Det første år i en ny have er altid spændende og jeg er sikker på, at der nok skal blive rigeligt at skrive om.
   Knus Heike

   Slet
 5. Ønsker dig et herligt, frodigt og dejligt nyt 2018 år, fyldt med nye glæder. Lyder som om 17 har været en blandet pose. Håber vi ses derude et sted i løbet af sæsonen. Haveknus fra mig. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Jette.
   Er helt sikker på at vi ses igen i 2018.
   Knus Heike

   Slet
 6. Sikke et år du har haft - heldigvis har du haft dejlige mennesker omkring dig og det betyder meget at have støtte og opbakning.
  Jeg ønsker dig rigtig godt nytår og håber at du får et fantastisk 2018 :-)

  SvarSlet
 7. Godt skrevet :) - og det er da godt at du er kommet ovenpå igen med helbredet :)

  SvarSlet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Rosenhave Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have