tirsdag den 7. juni 2016

Ude af drift!

Solen skinner fra en skyfri himmel og den lette brise sørger for, at det er til at holde ud, at opholde sig udendøres. I dag er en fantastisk dag og oveni det hele, så har jeg fri fra studiet. I min kalender står der "Havedag" med stort.


Men universet havde en anden plan for mig i dag - en opgave som jeg har virkelig svært ved at løse.
Jeg skal nemlig sidde stille og holde mig i ro!
Ryggen er overbelastet og gør rigtig rigtig ondt, så jeg har intet valg. Men hvor er det bare svært at sidde her i skyggen, alt imens min søde mand klipper hæk. Føler mig helt til overs og ussel. Men det kan ikke hjælpe noget.


Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så her sidder jeg på terrassen under parasollen og nyder muligheden for at læse en masse haveblogs. Åhh, hvor er det skønt at blive opdateret på hvad i render og laver i jeres skønne haver. Savner virkelig at have tiden til at kunne følge med.


Heldigvis kan jeg stadigvæk trykke på udløser knappen på kameraet. Hvilket der bliver gjort flittigt.
Haven er rigtig ved at komme igang efter de mange varme dage vi har haft. Tingene går stærkt, og det gælder om at komme hele vejen rundt, flere gange om dagen, hvis man skal have en chance for at følge med.


Vi havde besøg af ejendomsmægleren i dag for at gøre status. Planen er at få taget nye billeder af haven hurtigst muligt, så de triste påskebilleder kan erstattes med det sprudlened blomsterflor der er lige nu. Håber det kan give nogen flere fremvisninger, så vi snart kan komme videre til næste have.



Mine roser er endnu ikke så langt fremme, som jeg kan se mange af jeres er. Knopperne er dog kæmpe store og klar til at briste. Det bliver så fantastisk. Får helt kriller i maven bare ved tanken.


Claus Dalby rosen står hos mig i en krukke. Jeg syntes den er så vidunderlig smuk med sin sart rosa midte. Den står i drivhuset hele foråret, så jeg er sikker på at den springer ud før alle andre. Det hjælper lidt på min utålmodighed, at kunne nyde synet af de smukke roser, imens jeg venter på at de andre springer ud.
I år har den dog ikke stået længe i drivhuset. Det har simpelthen været for varmt, så den er hurtigt kommet op på terrassen at stå, hvor den spreder stor glæde.



Her til sidst vil jeg ønske jer alle en helt fantastik tirsdag. Håber i har mulighed for at nyde haven og vejret i fulde drag.

7 kommentarer:

 1. Hej Heike.Surt med den ryg..........men dejligt at du kan nyde din have.
  Her klipper manden også hæk.Et kæmpe arbejde da vi har en stor hjørne grund.Jeg viser en masse roser der var sprunget ud da jeg kom hjem fra Kolding.Det kunne da ikke være bedre.
  Krydser fingre for at jeres hus snart bliver solgt.Og håber du er frisk til på søndag.Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 2. Øv det er træls at sidde nytteløst hen, det forstår jeg godt, at du er ked af. Egentlig er det jo "bare" at nyde, at du ikke skal lave noget, men sådan hænger tingene ikke sammen.
  Rigtig god bedring og held og lykke med at få solgt huset.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Rigtig træls med sådan en ryg, håber den snart arter sig! Jeg er da vist gået glip af nogle indlæg, var ikke klar over at du havde haven (med tilhørende hus) til salg. Med de smukke billeder du har taget her, må der snart komme en, der falder pladask for det hele. :o)

  SvarSlet
 4. Det er da noget rigtig træls noget. Det gør det hele så besværlig når ryggen ikke arter sig som en ryg skal.
  Billederne af roser og andre blomster er utrolig flotte og dejlige at se på.
  Jeg håber at de nye billeder fra haven kan være med til at skubbe salget af jeres hus, så du endelig kan komme igang i din nye have
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 5. God bedring med ryggen, det er virkelig ærgerligt når man nu lige havde planlagt en dag i haven.
  Men det er super dejlige billeder du har valgt ud til os :)

  SvarSlet
 6. surt... god bedring herfra ;)

  SvarSlet
 7. Hej Heike
  Hvor er det øv med ryggen, når du endelig havde mulighed for en fridag i haven.
  Det første billede er helt fanatisk og udstråler total sommerstemning ;)
  Håber det går bedre med den dumme ryg ;)

  SvarSlet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Rosenhave Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have