mandag den 13. juni 2016

De dejligste haveminder

Jeg samler på haveminder.
De dejligste minder med godt selskab og de skønneste haveindtryk. Elsker at lade mig inspirere og imponere, og mest af alt så elsker jeg at tyvstjæle de bedste ideer og kopiere dem, som min egen version i min have.

I søndags var jeg ude og få endnu en af disse fantastiske haveminder, i en skøn, skøn have:


De fleste har sikkert allerede gættet hvilken have, ud fra billedet. Turen gik til Mors op i Tante Grøns og Syrenprinsens vidunderlige have.
Jette fra bloggen "Mit lille Gods" og Linda fra "Casa Rosen" havde samlet tyve søde haveinteresserede fra nær og fjern, til nogle skønne timer i den dejligste have. Selv kom jeg med på et wild card i sidste øjeblik, hvilket jeg er meget taknemmelig for.Jeg har en gang før besøgt dette paradis nordpå. Haven er noget helt specielt og fyldt med sjæl og krummelure. Man kan ikke andet end at elske at gå på opdagelse på de små stier og blot nyde alle indtrykkene. Men det som gør haven til noget helt specielt er den hjertevarme som Jytte og John invitere indenfor med. Det er simpelthen umuligt ikke at føle sig velkommen og godt tilpas.
Og godt tilpas det er hvad jeg føler mig på dette smukke sted.Sidste gang så jeg haven igennem en kameralinse, så denne gang måtte kameraet blive hjemme i skuffen. Jeg ville nyde i fulde drag. Kun mobiltelefonen kom med for at tage billeder af det allermest nødvendige (læs: ideerne jeg ville tyvstjæle) Så indlægget er kort og med ganske få billeder.


Jeg vil blot takke Jytte og John for endnu engang at åbne havelågen og inviteret indenfor til en fantastisk dag. Og til alle de skønne havekvinder - tak for at gøre dagen til noget helt specielt med masser at havesnak og hygge.

10 kommentarer:

 1. Hej Heike, vi håber på igen at kunne arrangere noget lignende måske næste gang bliver hos dig ? Hvem ved :o)
  Skønne billeder du har taget med din mobil :o)
  Knus fra Linda.

  SvarSlet
 2. En skøn have som man kan gå rundt i i timevis.
  Godt at se dig igen :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg har skrevet det før, - og gør det gerne igen!! Jeg er GRØN af misundelse... ;o) Men hvor er det dejligt at se hvor meget I hygger jer i den skønne have.

  SvarSlet
 4. Det var hyggeligt at mødes med dig og alle de andre skønne kvinder i den dejlige have. Glæder mig til vi ses igen på Samsø.

  SvarSlet
 5. Kære Heike.

  Hov hov....jeg troede, at ALLE former for kameraer var strengt forbudt???:o) :o) :o) Hi hi.....det var nu alligevel godt, at du hev mobilen frem, for ellers var jeg jo gået glip af, at se haven og dens detaljer gennem DINE øjne. Det er lige præcis det, som er så sjovt og fascinerende. Alle lægger mærke til noget forskelligt, alle fokuserer på forskellige detaljer:o) Det er nogle rigtig dejlige skud, du fik taget.


  Det var rigtig skønt at møde dig igen, Heike. Man bliver altid så glad, når folk gerne vil besøge haven mere end én gang. Tager det som et godt tegn.

  Hvor havde vi en hyggelig eftermiddag sammen med alle de dejlige havekvinder fra nord, syd, øst og vest. Jeg samler også på gode minder og dette minde, vil jeg gemme i mit hjerte. Smil, søde mennesker, hjertevarme, passion, begejstring, sol og blå himmel, knus og dejlige samtaler delvis på plantelatin, - det er da et ypperligt minde.

  Tusind tak for alle dine søde ord og pøj pøj med alle drømmene. Håber snart du får alle dine dejlige drømme realiseret. HUSK: Enhver virkelighed starter med en drøm.

  Knus, kærlige hilsner og tanker fra os begge heroppe i Klisterkanalen

  SvarSlet
 6. I har rigtig hygget jer :) - jeg måtte nøjes med AC/DC i Århus denne dag ;)

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder, selvom det KUN var med mobilen. Jeg har stadig et besøg i Tante Grøns Have til gode:-)

  SvarSlet
 8. Godaften Heike.Tusind tak for sidst.Dejligt at du kom med på turen til Mors.Og sikke da en pragtfuld tur vi alle havde.
  Det dejligste værtspar-en skøn have-dejlige bloggere og det smukkeste vejr.Så bliver da ikke meget bedre.
  Lad os håbe at vi kan finde ud af noget til næste år.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 9. Hej Heike. Jeg var glad for at møde dig i denne fantastiske have og jeg deler til fulde din begejstring for haven. Det var en rigtig god dag i godt selskab og dejligt solskin og sikken en gæstfrihed vi mødte. Jeg er så glad for, at jeg tog med. Det er bestemt ikke sidste gang!

  SvarSlet
 10. Det var så hyggeligt, - jeg nød at mødes med dig og de andre bloggere. Jeg fik faktisk ikke taget mange billeder, men jeg fik suget havens indtryk til mig i stedet. Det er første gang jeg var med til et blogger event, og det var utroligt spændende at se hinanden "live".

  Hav en skøn aften!

  SvarSlet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have