tirsdag den 21. november 2017

Tre små banditter


Som de fleste ved, vågnede vi mandag morgen i uge 32, op til en uventet familieforøgelse på tre små killinger. Der er løbet meget vand i åen siden da og vi er gået fra at have killinger til salg, til at overbevise os selv om, at vi har mus nok til 4 katte på gården!
Om de nogensinde kommer til at fange mus kan vi dog godt stille spørgsmålstegn ved?De tre små banditter har nemlig opdaget at de kan kravle og at det store japanske kirsebærtræ midt i haven er ideel til den opgave. Nogen gange gælder det om at have is i maven, når man fra badeværelset på første sal kan se direkte ud på en killing, som udforsker dens finmotorik.


Samtidig må vi erkende, at fuglefodring og redebygning i specielt dette træ ikke bliver aktuel i år.
Killingerne er utrolig nysgerrige og meget sociale. På grund af Flemmings allergi bor de i stalden, men kommer løbende så snart vi er i haven.


Desværre er vores gamle hund Hailey kattegal. Alt hvad der løber skal jagtes. Ikke alle killinger, har fundet ud af, at stopper man og og hvæser, så stopper Hailey også. Kun Bøllefrø er modig nok til at tage kampen op, men mon ikke de andre snart følger trop?
Indtil da, bruger Hailey flere timer på at overvåge kattelemmen i stalddøren. Peanut er med i stalden om morgen, men efterligner selvfølgelig storesøster i haven.


Sidst vi var i haven delte vi tiden op. Det vil sige, at noget af tiden var hundene indenfor og killingerne hjalp til med at få planter i jorden. Her er det  syrenen Michel Büchner som er på vej i jorden. Ikke den letteste opgave.Både Flemming og jeg elsker vores katte meget højt. Når nu vi ikke kan have dem som huskatte, er dette det næst bedste. Og kattene, de har det som dronninger i stalden. Så mange klatretræer, senge og forhindringsbaner ville de ikke få indenfor. For slet ikke at tale om alle de mus, som kattemisser tager med hjem til dem.

4 kommentarer:

 1. Åh, de er så søde! Jeg kan godt forstå at I bliver nødt til at beholde dem :-) Det er vist de færreste hunde der kan modstå at løbe efter en kat der drøner afsted, men de fleste katte lærer heldigvis en tilstrækkeligt cool adfærd til at de ikke er sjove at løbe efter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nana.
   Dine ord giver mig ro. Det er simpelthen skrækkelig når vores dyr ikke kan sammen. Så nu venter jeg blot på at killingerne bliver ældre og klogere.
   Knus Heike

   Slet
 2. Hej Heike
  Nej det er ikke nemt at grave huller, når der sidder en kat i det, sådan har vi det også med hundene, de vil være med, når vi graver. Bellis vil helst plante en grankogle i hullet, desværre vil den grave koglen op igen, når vi har dækket planten, det er knap så godt :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha - slemme Bellis.
   Hjælp i haven er altid hyggeligt, men bedst hvis vi kan bestemme hvordan den skal foregå.
   Knus Heike

   Slet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Rosenhave Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have