onsdag den 24. maj 2017

Endelig kom dagen

Dagen hvor vi kan fortælle verden, at vi har fundet og købt vores drømmebolig.
Åh, hvor har vi haft ondt i maven længe, men nu er det helt ovre. Alt er underskrevet og handlen endelig - huset er endda tjekket igennem to gange, så vi ikke igen får nedslående overraskelser.
Alt er i en skønneste orden og nu er det kun ventetiden, som får sommerfuglene i maven til at blafre helt vildt.


Vores nye landsted er ikke en gård, som de fleste forstiller sig det. Mest af alt ligner det et stort vinkel hus med tilhørende værksted og i haven en staldbygning.
Grunden er er ca. 7800 kvm og helt aflang.
Når man kører ned af indkørselen ser det bestemt ikke ud af meget.
To store plæner på hver side af grusvejen byder velkommen - ikke noget som kan imponerer en havetosse som jeg.
Men da vi først havde set huset og skulle ud i haven, skal jeg lige love for at havetossen blev solgt.


Bagved huset ligger den dejligste have.
Der er ingen tvivl om, at her har boet nogen med grønne fingre og med kærlighed for naturen. Haven er hovedsagelig fyldt med træer og buske, store træer og buske vel at mærke. Åh, sikke en drøm ikke at skulle vente på at alting gro op omkring en.


Billederne har min søde mand taget, sidste gang han var på besøg med tømreren. Jeg kunne desværre ikke komme med den dag, og jeg syntes det er så uretfærdig, da jeg i den grad higer efter at se haven igen. Som i kan se på billederne får jeg en erstatning for mit smukke syrentræ, som jeg har i min villahave lige nu. Vores nye have har det smukkeste og største japanske kirsebær træ. Et af dem som kan farve hele plænen lyserød med et enkelt vindpust. Sikke en lykke at måtte overtage.


Bagved haven forsætter grunden med en stor eng.
Et dejlig langt stykke, som ender ud nede ved skoven. Sælger fortæller endda at et par trærækker af skoven hører med til ejendommen, så vi syntes faktisk ikke, det kan blive ret meget mere fantastisk end det er lige nu.

Den store flytning skal stå den første juli og jeg må sige at jeg gruer noget for dagen. At pakke et helt hus sammen er ingen bedrift, men at skulle pakke hele min have sammen, er jeg bange for bliver noget af en øjenåbner. Tænker at jeg har mange flere haveting end jeg lige regner med, så der skal nok køres flere gange på den konto.

Ville sådan ønske, at jeg kunne vise jer flere billeder, men lige nu er disse alle dem vi har. Heldigvis skal vi snart ud og måle et par værelse op, så mon ikke forsættelse følger?

Indtil videre kan vi kun sige, at vi føler os, som de heldigste mennesker på jorden....og min hjerne kører på højtryk med alle de projekter og drømmeideer, som hele tiden vil se dagens lys i den nye have.

11 kommentarer:

 1. TILLYKKE..det kan vist ikke siges for mange gange :o) hvor ser det ud til at være et pragtfuld sted i har fundet. Ih og Åh altså til det store japanske kirsebærtræ, det er da så smukt.
  Jeg er sikker på du nok skal få styr på flytning af både Hus og have :o)
  Og hundende de kommer da til at elske alt den plads :o)
  Tillykke til jer alle 4 :o)

  SvarSlet
 2. Kære Heike
  STORT TILLYKKE med jeres nye drømmebolig :).
  Det ser helt fantastisk ud og i får da vist plads nok både inde og ude. Dejligt at haven er velholdt og vokset til, så du stille og roligt kan indtage den med dine egne ideer.
  Det er en stor omgang at flytte, men sikke en sensommer i får det nye sted :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med at det er lykkedes at finde drømmeejendommen - og det ser så fint ud. Jeg glæder mig til at følge dig og din mand indtage hus og have - god fornøjelse med planlægningen!

  SvarSlet
 4. Tillykke med en fantastisk eiendom, jeg gleder meg til å følge med deg når hagen blir din. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 5. Hvor er det fedt! Stort tillykke med drømmehuset og -haven.

  Sikke en spændende tid du/I går i møde....jeg ville også have hjernen kørende med ideer, hvis det var mig.

  Glæder mig til at se flere billeder.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med jeres nye drømmebolig med al den plads I har ønsket jer, det ser virkelig godt ud og jeg kunne godt blive lidt misundelig over al den haveplads og de store træer. Glæder mig til at følge med i processen.

  SvarSlet
 7. Tillykke med huskøbet. Dejlig meget plads at boltre sig på. Ligger det i Hedensted?

  SvarSlet
 8. Tillykke Heike
  Hvor er det dejligt for jer, at det endelig kom på plads. Det ser ud til, at I har fundet det helt rigtige. Vi får nok mange billeder at se, når I flytter ind, men der er læææænge til, jeg kender godt fornemmelsen :)
  God flytning
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 9. Stort til tillykke med jeres nye drømmebolig. Og sikke en skøn have at starte alle havedrømmene i. Glæder mig til at følge jeres indflytning og ikke mindst haven :-)

  SvarSlet
 10. Jamen, altså, hvor dejligt for jer! Til lykke!! Og en have der allerede er anlagt og groet godt til er da bare en drøm :-) Jeg glæder mig til at følge dig i din nye have.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med huset, det ser skønt ud!

  SvarSlet

Emner på bloggen

"Claus Dalby" rose 2013 2014 agapanthus Akeleje Allium Anemone Angels Tumpet Asters beauty af moscow Beauty of Moscow Bellis Belægning Beton Beverly Bier Bjergknopurt Blogtræf Blommetræ Blomsterfrø Blå anemone Bog Brown Berry Brændeskur Buketter Buksbom Bænk Bær Campanula Glomerata Alba Cardinal Rouge Chili Chokoladeblomst Chrysanthemum Claus Dalby Clematis Cosmos Cream Beauty Daglilje dahlia Det gule bed Det hvide bed Det lange kig Det røde bed Det store Bed Digitalis Discovery Drivhus Efeu Ferskentræ Flagstangs bed Flaskegræskar Forhave Forspirring Forår Fransk anemone Frugthave Frugtlunden Frugtplantage Fugle fuglehus Fuji-Kirsebær træ Gaver Geoginer Geranium Gisselfeld Glasbær Gran Græs areal Græsplæne Gunnera Harridslevgaard slot Havedam Havefestival haveplan Havestue Hedera Helix Hegn Hestemynte Heuchera Hornvioler Hortensia Hosta Hunden Hyacint Høns Høstanemone Høstfloks insekthotel japansk kirsebærtræ Jordbær Jul Julehilsen Julekort Julekugler Julerose Julestjerne juletræ Kaprifolie Kartofler kastanjer Kattehale Kejserbusk Kejserkrone Killinger Kjeld Slot Klematis Klokkeranke Kløver Knopurt Kobjælde krans Kreative hjørne Krokus Krukker Krydderurter Krysantemum Kvashegn kvægurt Kæmpe Stenbræk kæmpe verbena Lanterner Lathyrus Lathyrus "Pink Pearl" Lavendel Ligusterhækken Lilje Lupin Lyng Løg Løjtnantshjerte Løtnantshjerte Magnolia Marmelukærme Marmelukærmebusk Mini Verbena Montbretia Morgenfrue Multi Blue Mælkebøtte Nellike New Dawn Nostalgie Oliventræ Opstammet Laurbærbusk Oregano Papaver orientale Paradisæbler Parthenocissus q. Engelmannii Pelargonier Pergola Perlehyacinter Potteskur Primula Prince of Orange Projekt 2013 Projekt 2014 projekter Purpur solhat Pyntekål Pæoner Påske Påskeliljer Queen of Night Ranunkel Redekasser Regnmåler Rhododendron Roma Romantiske Haver Roser Rosmarin Røllike Salvie Sankt Hans Urt Skovbedet Skovhaven Skærmlilje Sne Solhat Solsikke Sommerfugl Sommerfuglebusk Spanske margueritter Spir Sporebaldrian Stalden Statudestativ Stauder stedmorblomst stjerneskærm Stokrose Stolte kavaler Stormhat Studenternellike Syren Syrentræ Tallerkensmækker Tante Grøns Have Terrasse Tidselkugle Timian Tomat Tulipan Tusindfryd Tønde Valmue Vand Vasketøj Venbend Verbena Vibeæg Vidunderblomst Vildvin Vindrue vinget benved Vinter Vintergækker Vinterhi Voksblomst Værksted Willestrup Zinnia Æbletræ Åben Have